Lid worden

Lidmaatschap

Het Davidsfonds lidmaatschap is een gezinslidmaatschap met gratis Cultuurkaart die vele voordelen biedt voor elk gezinslid. U wordt een jaar lid van het Davidsfonds door minstens voor 40 euro boeken en/of cd’s uit het Davidsfondsaanbod te kiezen.   Neem contact op en we bezorgen u onze Cultuurgids, waarin u uw keuze kan maken.

Cadeautip:  je kan iemand een "Davidsdoosje" als geschenk geven. Zo ontvangt die gelukkige een Cultuurkaart die een jaar geldig is, met alle voordelen daaraan verbonden.  Als je er zelf een ontvangt en in onze gemeente woont, registreer je dan bij onze afdeling.

Wenst u zelf niets aan te kopen, maar toch lid te worden/blijven?  Dan is er nu een nieuwigheid: de Schoolbibbon.  Met zo'n bon t.w.v. 40 euro schenk je die waarde aan Davidsfondsboeken aan de bibliotheek van een school in jouw buurt.  Geef je eigen (klein)kinderen meer leeskeuze in hun schoolbib en draag je steentje bij aan de leesbevordering in Vlaanderen.  Hoe dit precies werkt, kan je lezen in de Cultuurgids op blz 86-87.  Of vraag info aan een bestuurslid natuurlijk...

Voordelen lidmaatschapCultuurkaart
  • vier maal per jaar ontvangt u ons eigen cultuurmagazine/ledenblad met info,verslagen en foto's m.b.t. ons lokaal jaarprogramma
  • korting op onze activiteiten en meer kans op deelname indien beperkte plaatsen
  • diverse voordelen op culturele toplocaties en evenementen in heel Vlaanderen, via de Cultuurkaart.

Lid worden via het bestuur
Bezorg uw keuzeformulier aan uw bestuurslid, of u stuurt uw keuze per e-mail naar deze persoon. Nadien krijgt u dan een bevestiging van het te betalen bedrag, met uitnodiging tot betaling via overschrijving.

Lid worden online
Bestel je boeken online (www.davidsfonds.be) en geef bij stap 2 aan dat u lid wil worden van Davidsfonds Bierbeek.

Lid worden online