Reisevenement: terugblik op onze recentste cultuurreizen

Reisevenement: terugblik en info over Armeniëreis
cc de borre
Wat was de opzet ? 
Een terugblik op onze recentste cultuurreizen met foto's, diareeksen en filmfragmenten. Daarin zullen we nu ook de reis naar Armenië aan toevoegen, als die kan doorgaan...    Op dat moment geven we ook praktische informatie mee voor de volgende grote cultuurreis.  
.
We vonden de laatste jaren geen goed moment om in woord en beeld terug te blikken op voorbije reizen.
Tijd voor compensatie!

We organiseren op donderdag 18 juni een informele, gemoedelijke terugblik op heel wat mooie reismomenten van de voorbije jaren. Via foto's, filmpjes en gesprekken gaan we even terug naar de mooiste plaatsjes en de gezelligste momenten in Corsica/Sardinië, Polen, Andalusië en Denemarken. We combineren dit met een infomoment voor de deelnemers aan de komende reis naar Armenië in september.

Was u deelnemer bij een van bovengenoemde reizen en wil u graag foto's of filmpjes delen met de aanwezigen? Geef ons vooraf een seintje zodat we de hoeveelheid beelmateriaal kunnen inschatten.
Ook sympathisanten zijn welkom, maar we hopen vooral zoveel mogelijk reizigers van de voorbije edities te kunnen bijeenkrijgen om samen herinneringen op te halen. Uiteraard bij een drankje en een hapje.

Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar om praktische redenen weten we graag vooraf hoeveel mensen we mogen verwachten. Verwittig dus even een bestuurslid van uw komst. Tot dan!


Iedereen welkom in cc de borre, zowel reizigers als geïnteresseerden.