Feest in het bos - Forestival

Feest in het bos - Forestival
Hamme-Mille
Boswachterij De Warande - Rue de Bierbeek 1320 Hamme-Mille
Diep in de mysterieuze bossen wonen elfjes, trollen, wilde zwijnen en zo veel meer. Om de twee jaar kan je ze ontmoeten tijdens Feest in het bos/Forestival op een unieke locatie aan de rand van het bos, op de taalgrens. Dit festival is een belevenis voor jong en oud en alles ertussenin. Een feest dat Vlamingen en Walen verenigt.
Kom mee genieten van spannende circusacts, onstuimige muziek en workshops. Steeds met de natuur als rode draad. We starten met de potluck-picknick waar je specialiteiten uit Wallonië kan uitwisselen. Dit festival mag je gewoon niet missen!

Hoe ga je er naartoe?
Boswachterij De Warande - Rue de Bierbeek, 1320 Hamme-Mille (Beauvechain), gelegen op de bosrand tussen Bierbeek en Hamme-Mille.
Wegbeschrijvingen voor fiets en auto en alle andere praktische info:
=> www.ccdeborre.be/feestinhetbos

Tickets vooraf reserveren is noodzakelijk:
€ 10 voor volwassenen
€ 5 voor 3- tot 18 jarigen
via cultuurcentrum de borre: tel. 016 46 14 00 of e-mail cc@deborre.be

Ook op deze editie is uw Davidsfondsbestuursploeg van de partij om de bosbar te bemannen en assistentie te verlenen.

Dit project is een succesvolle samenwerking over de taalgrens heen, met de gemeenten Beauvechain en Bierbeek, Centre Culturel de la Vallée de la Nethen, Davidsfonds Bierbeek en Masereelfonds Bierbeek, Natuurpunt Bierbeek, Association Environnement Beauvechain, Agentschap voor Natuur en Bos,…en met de steun van de provincies Vlaams- en Waals-Brabant en de CERA FOUNDATION.

  • Terugblik

    We waren weer van de partij op Feest in het Bos / Forestival, op de taalgrens aan de rand van Mollendaalbos. Een uitgeregende dag (net in zo'n droog jaar!!), maar niettemin meer dan 1000 aanwezigen!

    Voor meer foto's verwijzen we u naar de Facebookpagina van cc de borre.